czy mozna dołożyć oryginalny podłokietnik do O2 Classic?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Klauzero
    Rider
    • 2008
    • 575

Uff... Dodani mega masowo. :szeroki_usmiech

Na jakis czas wystarczy.
    Mądry Polak po ©kodzie...
  • hulek
    Classic
    • 2007
    • 18

Witam! U mojego pracodawcy firmowy standard to Skoda Octavia II w wersji Classic + skromny budzet na dodatki (niestety). Jestem wlasnie przed zlozeniem zamowienia na wersje Mint (czyli taki Classic z Climatic'em). Cisne dilera, zeby dorzucil do tego auta org.podlokietnik. Diler twierdzi, ze sie nie da, bo w cenniku nie ma takiej opcji.

Bede wdzieczny za info, czy serwis moze domontowac podlokietnik do nowego modelu czy tez musi to zrobic producent (Skoda)? Czy ktos dokladal podlokietnik? Czy mozna to zrobic pozniej, po zakupie auta?

Komentarz

• djczas
      RS
      • 2005
      • 9612

hulek, jaka kwota na auto i opisz mi co to ma byc i czy musi byc we wrocławiu jak wieksza ilosc to daj znac a zrobie cene konkret

Komentarz

• Kinzi
        L&K
        • 2005
        • 1275
        • Superb III (3V3)

Napewno się da. Tu masz link do takiego, zatem w serwisie też powinni go móc zamontować

Octavia TDI

Komentarz

• brutus
          Rider
          • 2006
          • 329

nie ma szans do clasika zamontować w salonie podłokietnika ... nie ma takiej opcji, popierwsze inna tapicerka , po drugie nawiew w tunelu środkowym w clasicu nie istnieje. Wiem bo sam mam clasica z alegro możesz sobie dokupić ale bedziesz miakl nieco inny materiał i nie bedzie działał ci nawiew na tył (ten z podłokietnika)
          OII Golas ale z 1.9 TDI BXE

Komentarz

• leszekmw
            RS
            • 2005
            • 5356

no ale generalnie sam podłokietnik będzie spełniał swoją funkcję , trochę będzię się różnił kolorem ale to w końcu furka służbowa i liczy się głównie wygoda...
            O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
            GVI 1.4TSI
            LANCIA YPSILON 1.2 MPI
            tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI

Komentarz

• brutus
              Rider
              • 2006
              • 329

Wywnioskowałem że chodzi przedewszystkim o "doposarzenie w salonie" i nie jasno się wyraziłem, pewnie że się da zrobić to samemu... tylko nie bedzie on spełniał wszystkich swoich funkcji <chłodzenie tylne kanapy> sam myślałem o zakupie i zamontowaniem takiego ale troszke szkoda mi miesca z tyłu auta.
              OII Golas ale z 1.9 TDI BXE

Komentarz

Pracuję...